Over ons

Al meer dan 90 jaar

Bliek Meesterbakkers is van oorsprong een familiebedrijf dat ruim 90 jaar geleden in het Zeeuwse stadje Veere is opgericht. Van generatie op generatie is het bakkersambacht doorgegeven.

In 2001 is de bakkerij naar Middelburg verhuisd, om daar in een grotere bakkerij en vanaf een centrale plek aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Bliek Meesterbakkers is lokaal, landelijk en zelfs over de grens actief.

Kwaliteit

Al vanaf het begin staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Bliek Meesterbakkers is voortdurend op zoek naar manieren om met moderne hulpmiddelen ouderwetse kwaliteit te garanderen. Dat betekent dat er nog steeds veel handmatige arbeid en vakmanschap aan het bereiden van de producten te pas komt. Daarbij delen wij u mede dat ons bedrijf het kwaliteitscertificaat IFS heeft behaald. Hiermee zijn we de eerste ambachtelijke bakkerij in Zuidwest-Nederland die kan leveren volgens deze toonaangevende voedselveiligheidstandaard.

Biologisch

Bliek Meesterbakkers werkt alleen met zuiver natuurlijke grondstoffen, geen genetisch gemanipuleerde.
Sinds 2014 is Bliek Meesterbakkers Skal gecertificeerd en is met succes een biologische broodlijn geïntroduceerd.

Ook hebben wij een aparte gecertificeerde glutenvrije bakkerij waar we enkel met glutenvrije producten werken.
Deze is in 2016 gestart met de ontwikkeling van een glutenvrije broodlijn, deze is verkrijgbaar via www.happybakers.nl

Bolus

De Zeeuwse Verleiding is onze trots, onze specialiteit. Het recept en de bereidingswijze zijn de afgelopen decennia tot in de puntjes geperfectioneerd. Dit heeft er toe geleid dat de Bliek Bolus al meerdere malen tot beste bolus van Zeeland is uitgeroepen. Deze lekkernij is verkrijgbaar in de eigen winkels, maar ook bij vele verkooppunten door het gehele land. Wilt u de Zeeuwse verleiding thuis bestellen? dit kan via onze webshop www.tastybakery.nl

Panito

Ambachtelijk natuurdesem brood dat gebakken wordt op de ovenvloer. Doordat het brood langzaam en in alle rust mag rijzen blijft het mals van binnen. Het brood heeft een stevige byte en een krokante korst. Door het gebruik van desems blijft het brood ook lekker lang vers. Het brood is bovendien lactose-vrij, en geheel zonder E-nummers gemaakt. Bestellen kan via www.tastybakery.nl

Tasty Bakery - Webshop

Via www.tastybakery.nl kunt vanuit heel Nederland de bakkersproducten van Bliek Meesterbakkers bestellen. Uw bestelling wordt dan op een dag naar keuze bij u bezorgd. Een aanrader om te bestellen zijn de zuurstof-arm verpakte Panito broden. De broden worden in half gebakken vorm aan u geleverd, zodat u ze zelf kunt afbakken. Hierdoor geniet u altijd van het lekkerste, gezondste en aller verste brood!

tasty-bakery-logo
masterbakery2
tasty-bakery-logo
happy-bakers-logo wit
blok_bolus
panito2

Wij maken gebruik van cookies.