Over ons

Al meer dan 90 jaar

Bliek Meesterbakkers is van oorsprong een familiebedrijf dat ruim 90 jaar geleden in het Zeeuwse stadje Veere is opgericht. Van generatie op generatie wordt het bakkersambacht doorgegeven.
In 2001 is de bakkerij naar Middelburg verhuisd, om daar in een grotere bakkerij en vanaf een centrale plek aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.
Bliek Meesterbakkers is lokaal , landelijk en zelfs over de grens actief.

 

Kwaliteit

Al vanaf het begin staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel . Bliek Meesterbakkers is voortdurend op zoek naar manieren om met moderne hulpmiddelen ouderwetse kwaliteit te garanderen. Dat betekent dat er nog steeds veel handmatige arbeid en vakmanschap aan het bereiden van de producten te pas komt.

 

Natuurlijk/Biologisch

Bliek Meesterbakkers werkt alleen met zuiver natuurlijke grondstoffen, dus geen genetisch gemanipuleerde.
Sinds 2014 zijn wij Skal gecertificeerd en hebben wij met succes onze biologische broodlijn geïntroduceerd.

 

Bolus

De Zeeuwse Verleiding is onze trots, onze specialiteit. Het recept en de bereidingswijze zijn de afgelopen decennia tot in de puntjes geperfectioneerd. Dit heeft er toe geleid dat de Bliek Bolus al meerdere malen tot beste bolus van Zeeland is uitgeroepen en landelijk verkrijgbaar. Wilt u de Zeeuwse verleiding thuis bestellen? dit kan via onze webshop www.tastybakery.nl

 

Panito

Ambachtelijk natuurdesem brood dat gebakken wordt op de ovenvloer. Doordat het brood langzaam en in alle rust mag rijzen blijft het mals van binnen. Het brood heeft een stevige byte en een krokante korst. Door het gebruik van desems blijft het brood ook lekker lang vers.
Het brood is bovendien lactose-vrij, en geheel zonder E-nummers gemaakt.

 

Webshop

Via www.tastybakery.nl kunt vanuit heel Nederland  de bakkersproducten van Bliek Meesterbakkers bestellen. Uw bestelling wordt dan op een dag naar keuze bij u bezorgd. Een aanrader om te bestellen zijn de zuurstof arm verpakte desem Panito broden. Ook is er een assortiment glutenvrij brood beschikbaar.
De broden worden in half gebakken vorm aan u geleverd, zodat u ze zelf kunt afbakken. Hierdoor geniet u altijd van het lekkerste, gezondste en aller verste brood!